10 jaar Boombal Hingene met Geronimo en TREF

zaterdag 15/02/2014
20:30

Boombal Intiem met GERONIMO , TREF en jam o.l.v. STEVEN GOOSSENS

GERONIMO

Jeroen Geerinck on Acoustic guitar + a bunch of live recorded loops & a set of guitar & other FX.

TREF

dat is de ontmoeting tussen Bruno Le Tron, Didier Laloy en Wim Claeys op de diatonische accordeon en Frédéric Malempré op percussie. Al tien jaar voert TREF onderzoek, als een muzikale zoekmachine, om alle mogelijke grenzen van deze instrumenten en hun samenspel te overschrijden. Deze virtuoze ambassadeurs reisden de wereld af en speelden met de grote folkmuzikanten van hun tijd. In België vonden ze hun weg naar de podia van Nekkanacht, Montreux Jazz Festival, Francofollies in Spa, de festivals van Saint-Chartier (F) en Dranouter,… In 2002 kaapte de groep tevens de Klara Muziekprijs weg.

Deze 4 gepassioneerde muzikanten vullen hun muzikale dialoog met traditionele ritmes, jazzy harmonieën, ontroerende melodieën en rockende grooves. Kortweg mag de muziek van TREF als uniek beschouwd worden, vergezeld van een sterk staaltje Belgische humor op het podium.

JAM O.L.V. STEVEN GOOSSENS

BOOMBAL BORNEM
Edmond Vleminckxstraat 73, 2880 Bornem


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.