18+ in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 7/09/2017
20:15

18+
(Herman Dils: zang en gitaar, Sfen Van Stayen: mandoline en Gitaar, Caro Chapelle: cello en backings.)

SoLO-CONCERT
20:15 (19:45)

18+ is als een collectie Classic Albums in huis halen. Dit combo van 18 trillende snaren en een magische stem, stript op soms enigszins ondeugende wijze evergreens van de jaren ’20 tot nu. Op het biomenu – zonder al te veel smaakversterkers – oa Rufus Wainwright, Glenn Miller, Ella Fitzgerald, Paul Simon, Django Reinhardt, Claude francois, Yves Montand … maar ook Queen, ABBA en vele, vele anderen worden naakt op de planken gezet!
Luister alvast even naar hun prachtige versie van “Bridge Over Troubled Water,” of bezoek hun website voor nog veel meer muzikaal snoepgoed.
18+ speelt voor uw hartverwarmende bijdrage, wij gaan rond met “Den Hoed”.

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|18+ in Lo Pétillante in Broechem

vrijdag 18/03/2016
21:00

VRIJDAG • 18/03/2016

18+
(Herman Dils: gitaar, zang; Caro Chapelle: cello, zang; Sven Van Stayen: gitaar, mandoline)
CONCERT
21:00 (19:00)

18+ staat voor meer dan 18 snedig snorrende snaren en een betoverende stem. De drie muzikanten bespelen cello, mandolines, gitaren en misschien af en toe mondharmonica. Ze putten uit het rijke repertoire van het Franse chanson, graven pareltjes uit het kleinkunstverleden op, brengen een vleugje jazz, een tikkeltje Django, een flinke scheut swing, een streepje folk, en… als de stem helemaal is opgewarmd, kunnen we niet uitsluiten dat zelfs John Denver de revue passeert. [Bridge Over Troubled Water] [Trois Petites Notes] [She’s Always A Woman To Me].
Kortom: mooi-mooi-mooi, en dat heel sterk onversterkt!

Twee derde van de groep bestaat trouwens uit de oprichters van het Sterk Onversterkt festival (en bijhorende wedstrijd). We zullen hen dus ook zaterdag 19 maart mogen verwelkomen, maar dan in een compleet andere rol! Als er een aantal mensen hun instrument meebrengen, wordt er wellicht ook gejamd voor of na het optreden!

Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.