24 uur van het podium – Monkeys and Mermaids Orchestra in de Vlaamse Opera in Antwerpen

zaterdag 12/01/2013

Dit nieuw muzikaal ensemble, bezield door singer-songwriter Anne Marie Honggokoesoemo, trapt de activiteiten in ons huis af. In een bezetting van gitaar, ukelele, percussie, viool en cello tot zang en piano zoomt hun muziek in op het thema van de universele liefde. “The only reason is love, in which we all need to transform” Monkeys and Mermaids: het mannelijke én het vrouwelijke, het aardse én het mystieke, Music and Movement. En dat vroeg in de ochtend in de foyer van de Antwerpse opera: dat klinkt als een insprirerend begin van de dag.

Met: Anne Marie Honggokoesoemo (piano en zang), Bart Borremans (gitaar, ukelele en bas), Herlinde Verheyden (cello en zang), Sarah Klenes (percussie en zang), Kirsten Uytterhoeven (viool en zang).

Antwerpen vormt 24 uur lang 1 groot podium, dankzij verschillende Antwerpse cultuurhuizen en theatergezelschappen die samen een spraakmakend programma uitwerken. Een polsbandje geeft recht op toegang tot alle deelnemende huizen. Meer info en een volledig programma vind je op 24uurvanhetpodium.be.

Wanneer: za 12/01/13 van 11:00 tot 11:45
Waar: Vlaamse Opera Antwerpen, Frankrijklei 3, 2000 Antwerpen
Prijs: € 14 (1 ticket voor het hele festival! Voorverkoop: € 14 / € 7 (-24 jaar); tijdens de 24 uur: € 18 / € 7 (-24 jaar))

http://24uurvanhetpodium.be
http://vlaamseopera.be/nl/#!/seizoen-2012-2013/24-uur-van-het-podium-1
http://www.vlaamseopera.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.