25 jaar Laïs in De Roma in Borgerhout (*uitverkocht*)

zaterdag 21/12/2019
20:00

25 JAAR LAÏS

zittend
€20.00 – €22.00

Het is nauwelijks voor te stellen dat het al meer dan twintig jaar geleden is dat Laïs doorbrak op Dranouter Folkfestival en de Belgische hitparades bestormde met ’t Smidje aan hun zijde. Het startschot van een lange en succesvolle carrière, die binnenkort 25 mooie jaren zal omspannen.

De laatste jaren waren de dames van Laïs voornamelijk in de kerk te vinden. Niet zozeer vanwege een late roeping of herbronnende retraite, meer vanwege een zeer succesvolle tournee die zich in deze sacrale omgeving het best thuisvoelde. Als resultaat van die tournees werden twee parels van cd’s afgeleverd: Midwinter Tales 1 en Midwinter Tales 2. Daarna stelden ze een eigenzinnig programma samen rond de kleinkunst. Volledig in het Nederlands gezongen, met uitverkochte zalen als gevolg. En nu zijn ze klaar voor een bloemlezing uit hun eigen repertoire. Een genereuze greep uit vijfentwintig jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes, een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt.

ANNELIES BROSENS (ZANG); NATHALIE DELCROIX (ZANG); JORUNN BAUWERAERTS (ZANG); BJORN ERIKSSON (GITAAR); TOMAS DE SMET (BAS); SERAPHINE STRAGIER (CELLO, VIOOL, HARP); HANS QUAGHEBEUR (DRAAILIER, ACCORDEON); ROEL PORIAU (DRUM)

Locatie: De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout

Meer info


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.