40 jaar Kadril in het Rivierenhof in Deurne (gratis)

3 juni 2016

GRATIS Vrijdagen i.s.m. CC Deurne en District Deurne.

Ter gelegenheid van het FEEST VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP: 40 JAAR KADRIL, met zangeres Karla Verlie & gasten Gwen Cresens, Eva De Roovere en (exclusief voor dit concert!) Klaas Delrue

KADRIL, een groep met wortels in een lange traditie, staat in 2016-2017 40 jaar op de planken. Altijd op zoek om traditionele klanken in te kleuren met een hedendaags gevoel , een ode te brengen aan de muziek en de muzikanten die hen jarenlang inspireerden. Dit bijzondere feest kon niet zomaar voorbijgaan. Daarom gaat Kadril in hun jubileumjaar grasduinen in hun rijk gevulde playlist die velen deed meezingen en dansen. Verwacht u aan muzikale parels, de hits,…maar laat u vooral meevoeren in een concert vol mooie luistermomenten.

Naast de vaste Kadril-zangeres Karla VERLIE begroeten we terug EVA DE ROOVERE die van 1998 tot 2004 Kadril-zangeres was. Met accordeonvirtuoos GWEN CRESENS zitten de zangers in een zetel. En -exclusief voor dit bijzondere concert- zal KLAAS DELRUE (Yevgueni) doen wat hij ook al op Nekkanacht 2006 deed: meezingen en -spelen, de folkrock van Kadril maar ook parels uit zijn eigen repertoire.

KADRIL:
Karla Verlie: zang, accordeon
Peter Libbrecht : viool, mondharmonica, zang
Harlind Libbrecht: dulcimer, mandoline, zang
Erwin Libbrecht : gitaar, bouzouki, zang
Bart De Cock: doedelzak, nyckelharpa
Lieven Huys: elektrische gitaar
Koen Dewaele: bas
Pieter-Jan Jordens: drums

Wanneer?
vrijdag 8 juli 2016
Deuren 19:00u, aanvang 20:30u
Kom op tijd, want vol is vol.

Waar?
Openluchttheater Rivierenhof, Turnhoutsebaan z/n, 2100 Deurne

Openluchttheater Rivierenhof is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het festivallandschap. Iedere zomer kun je genieten van meer dan 30 concerten -van rock, hiphop& blues tot jazz, folk & funk- in het unieke Openluchttheater, gelegen in het provinciaal domein Rivierenhof in Deurne (Antwerpen).
Het park heeft meerdere ingangen, het Openluchttheater bevindt zich midden in het park achter de vijver naast Kasteel Rivierenhof.

PARKEREN
Parking West | Inrijden via de Turnhoutsebaan, net na de brug van de Ring.
Parking Oost | Aan de Parkweg, ingang via Ruggeveldlaan
Parking Schaatsbaan | Over de ingang van het park, tussen de skipiste en het sportcenter
Parkeerplaatsen langsheen de Turnhoutsebaan