A la Rum in Rijkevorsel

donderdag 7/11/2019
20:30

A la Rum
Hei Courage!
donderdag 7 november 2019 – 20:30

A la Rum – Hei Courage!

afscheidstournée van Rum
Wiet Van de Leest en Paul Rans hebben, samen met wijlen Dirk Van Esbroek, Rum op poten gezet in 1969. Sindsdien zijn ze muziek blijven maken op hun eigen manier. Rum was zeer populair. De meest internationale Vlaamse folkband, zoals dat toen heette. De 3 muzikanten mengden alles: hun ervaringen, kennis en invloeden. Ze maakten er iets nieuws van, wat enorm aansloeg in heel het land, en daarbuiten.

Die voeling met hun evoluerende tijd bleven de muzikanten behouden, hoewel ze elk hun eigen weg gingen. Bij het vinden van nieuwe compagnons de route trokken ze de lijn van Rum door naar vandaag.

Samen met Marc Hauman en Jokke Schreurs, met veel instrumenten, en met 50 jaar leven méér in hun bagage, brengen Wiet Van de Leest en Paul Rans nieuwe nummers van de laatste 10 jaar, naast enkele nieuw-gearrangeerde hits uit de beginjaren. De lijn van Rum wordt in 2019 verder getrokken in A la Rum, in zijn koppige eigenheid en zelfs tegendraadsheid.

Artiesten:
Jokke Schreurs – Gitaar
Wiet Van de Leest – Viool,Piano,Zang,Tenorgitaar
Paul Rans – Zang,Trombone,Luit
Marc Hauman – Zang,Gitaar

19:30 Deuren open vanaf

Prijzen
€ 17,00Voorverkoopprijs
€ 12,00 Voorverkoopprijs studenten *
Voorverkoop stopt op 07/11/2019 16:00

€ 19,00Toegangsprijs
€ 14,00 Toegangsprijs studenten *

Meer info


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.