AmorromA // concert in ‘t Ey in Belsele (om 16u)

zondag 2/12/2018
16:00

Na jarenlang het pad van de traditionele muziek bewandeld te hebben, stelt AmorromA voor het eerst een programma voor dat draait rond gezongen tekst.

Als basis blijven populaire dansen als wals, mazurka, an dro, schottische… heel aanwezig, maar evengoed krijgen andere genres een plaats. Zo is er ruimte voor kleinkunst, chanson, bossanova, gospel, musette- en manouchemuziek, blues, etc.

De stem van Elly staat op het voorplan en wordt subtiel ondersteund door de gitaren van Herman en Pé, de warme contrabas van Vincent en het speelse gefluit van Jowan die tekent voor de instrumentale intermezzi.

De liederen vertellen over de dingen des levens zoals verlangen en afwezigheid, de behoefte aan stilte in een lawaaierige wereld, de draad verliezen en proberen weer op te pikken, afscheid en weerzien, vergankelijkheid, grijpen en loslaten, ‘t heilzame van natuur en cultuur, grootmoedigheid ondanks verdriet, geweld tussen partners, religie, extremisme, agnosticisme, de energie van gedachten, einde en nieuw begin, voorbijlopen aan de eenvoudige schoonheid van alledag, eenzaamheid en wat al meer…

De muzikanten zijn:
Elly Aerden: zang
Herman Acke: gitaar
Jowan Merckx: fluiten en percussie
Pé Reynders: gitaar
Vincent Noiret: contrabas

Inkom leden € 8 / niet-leden € 11

Graag reserveren via de reserveerknop.

Deuren open om 15u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1606958583nyks@1606958583yet1606958583
http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.