An-Sofie Noppe in het Stadsmagazijn (12u, gratis)

vrijdag 22/11/2019
12:00

foyerconcert Croque Musique

Dat ze de perfecte popsong weet te schrijven, bewees An-Sofie Noppe als 25-jarige winnares van ‘De Muziekklas’ op Radio 2 al in 2012. Johan Verminnen keek toen mee over haar schouder en knikte instemmend. Haar single “Peperkoekenhart” baande zich daarop een weg door de nationale ether als schouderklop van formaat voor het talent van deze jonge singersongwriter uit de Westhoek. Vijf jaar later staat een vrouw van de wereld op de planken: moeder van twee jonge kinderen, diploma journalistiek op zak, gedreven multi-instrumentaliste op klarinet, sopraansax, gitaar en ukulele én bovenal graag geziene vocaliste bij ondermeer Eva De Roovere, Sois Belle en le Vélo Vert. Met festivals als Dranouter & Labadoux in de benen én concertzalen als De Roma op zak is ze blijven schrijven aan haar eigen Nederlandstalige songs. Want wie schrijft, die blijft.

In februari 2018 liet An-Sofie haar muzikale hersenspinsels los op de wereld. Gebald in 10 songs,opgenomen met producer Wouter. Berlaen én An-Sofies liveband. Hét bewijs dat deze songschrijfster haar talent heeft laten rijpen én de pen heeft gescherpt om mens & wereld mee te lijf te gaan. In de moedertaal. Niet mis te verstaan.

Voor Croque Musique speelt An-Sofie solo op gitaar en piano.

https://www.ansofienoppe.be/
An-Sofie Noppe & Die Verdammte Spielerei // Vanaf Nu // Greenhouse Session

vr 22 nov 2019 – 12.00 uur

locatie
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen

Extra
Deuren: 11.45 u
Aanvang: 12.10 u

Meer info


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.