Andar cd-voorstelling in Merksem

vrijdag 27/04/2012
20:30

Dave Munnelly (accordeon, piano), Helen Flaherty (zang, bodhran) en Philip Masure (guitar, cittern, vocals) spelen al meer dan 10 jaar samen, en hebben in die tijd onder eigen naam te getourd. Ze hebben Europa en Amerika intens rondgetourd en een cd gemaakt met de titel ‘Whenever’. Sinds 2011 werken ze samen met de verbazingwekkende muzikanten Siard De Jong (viool, mandoline, whistles, zang) en Fons Vanhamel (contrabas, zang). De groep concentreerd zich op het arrangeren traditionele nummers en levendige muziek.

Nu brengen deze geweldige muzikanten een cd uit als ‘Andar’. Hun nieuweling heeft de naam ‘Storm’ gekregen. Tickets zijn op voorhand te koop bij de groepsleden of via voor 5 euro. Aan de deur kosten de tickets 8 euro.

CD’s zullen op het concert te koop zijn voor de speciale prijs van 10 euro.

Wanneer: vrijdag 27 april 2012 – 20:30 tot 23:30

Plaats: Zaal Bart, Sint-Bartholomeustraat 9a, 2170 Merksem

Meer info: Andar


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.