André Manuel & Geert Hautekiet in Antwerpen

donderdag 7/12/2017
20:15

Deze voorstelling is een muzikaal grensgeval. Eén die de hete adem van een brandende actualiteit uitdaagt. En kietelt. Ze gaat over een kleine grenspost XIX (Romeins volgnummer negentien) gesitueerd boven òp de grillige stippellijn van een uitgesproken ‘frontière’.

In een poging die grens te bewaken én te overschrijden ontstaat er een spannende battle tussen twee rasartiesten. Ondanks de erg beperkte plek op zo’n grenspost laten ze veel ruimte voor improvisatie, straffe taal en sterke riffs. We zijn getuigen van een wissel van de wacht. En daarbij tasten zowel Geert als André hun eigen grenzen af. Bij momenten uitdagend grappig en grenzeloos pakkend mooi.

Tukker André Manuel haat gemakzucht. Antwerpenaar Geert Hautekiet van ‘t zelfde laken een pak. Hun nieuwste duo-poging om buiten de begane paden te treden is dus sowieso spannend. Twee gitaren, wat toetsen en een koppel stevig gesampelde beats, meer hebben de twee niet nodig om – net als bij hun allereerste samenwerking – één lang lied te schrijven.

Is Hautekiet te warm voor Hollandse begrippen? En Manuel te grof volgens Vlaamse maatstaven? Het is ongewis wat een tournee door het hele Nederlandstalige gebied zal opbrengen voor de twee. Maar ze gaan dit spel zonder grenzen aan. Met ‘goesting’. ‘t Zal wel zijn.

Tickets: 14 euro, 11 euro voor jongeren

Meer info


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.