Aranis in Deurne

zaterdag 28/01/2017
20:30

Aranis is ondertussen al bijna 15 jaar één van dé voortrekkers van nieuwe Belgische muziek. Dit jaar gooien ze nog maar eens het roer om. Het vertrekpunt wordt deze keer de muziek van Nirvana. Op het eerste zicht heeft Aranis niet veel gemeen met deze cultband van de nineties, maar als je even verder kijkt zie je een link!

De muzikale tijdsgeest waarin de muzikanten van Aranis opgroeiden en waarin ze nu leven, is één van de belangrijkste drijfveren van hun muziek. De thematiek van de originele songs; woede, waanzin, verveling, depressie,..worden verwerkt tot een nieuw en uitdagend programma. Aranis zou uiteraard Aranis niet zijn als dit herkenbare materiaal niet een heel eigen leven zou gaan leiden.

Het resultaat is confronterend én verbluffend! Verwacht je niet aan covers noch aan klassieke arrangementen,
maar aan een heel nieuwe interpretatie en uitvoering van Nirvana door Aranis!

Met: Liesbeth Lambrecht: viool/altviool, Pierre Chevalier: piano, Marjolein Cools: accordeon, Joris Vanvinckenroye: contrabas; compositie/arrangementen, Jana Arns: dwarsfluit.

za 28 jan 2017 – 20.30 uur

kassa: 14 euro
vvk: 12 euro

locatie
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.