Assunta & The Light Orchestra in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 12/11/2016
20:15

ZA 12/11 ASSUNTA & THE LIGHT ORCHESTRA • SILENT REVOLUTION
CONCERT • 20:15 • VVK 10€ / KASSA 12,50€

Wie LO Pétillante bezoekt, heeft wel eens de kans het vorige album van Assunta & The Light Orchestra te horen. Als de bijzonder geslaagde cover van Paul Simon’s ‘You Can Call Me Al’ de zaal instroomt, komen er regelmatig mensen richting toog om te vragen van wie die mooie versie wel mag zijn. Maar ook tussen hun eigen composities zitten pareltjes. We hebben in elk geval ontzettend genoten van hun vorige optreden!
Toen we vernamen dat er een nieuw album verscheen, hebben we dan ook niet getwijfeld om hen terug te vragen. De mooie stem van zangeres/songschrijfster Assunta Mandaglio wordt wonderlijk meegedragen op de diverse klanken van gitarist/producer Pieter Thys. Beiden verdienden reeds hun sporen bij o.a. Assunta Mano, Buscemi, Troissoeur en Balaxy Orchestra. Pieter Thys speelt op een hele rist minder alledaagse instrumenten, zoals een tweearmige gitaar en een zelfontworpen vioolgitaar. Met een klein beetje hullp van wat techniek, vormt hij in z’n eentje een klein orkest. We zijn benieuwd wat de nieuwe plaat ons brengt! Kom het mee ontdekken en neem in afwachting alvast een kijkje op hun website of op youtube.

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.