Aurélie Dorzée & Tom Theuns met Michel Massot // concert & cd-voorstelling in ‘t Ey in Belsele

zaterdag 28/09/2019
21:00

Voor hun zesde plaat bij het label Homerecords nodigden Aurélie Dorzée en Tom Theuns dit keer de legendarische koperblazer Michel Massot uit. Deze drie alchemisten leven zich uit in een laboratorium vol vreemde instrumenten waarvan sommige speciaal voor dit avontuur zijn uitgevonden en vervaardigd door enkele bekwame luthiers. Op die manier zijn op dit nieuwe album ‘Elixir’ onder meer de viola d’amore, mandolauoto, trompetviool, psalterion, sitar, spijkerviool, sousafoon, harmonium, mandoline, banjo enz. te horen.

Een album gepuurd uit de extracten van Europese folklore en middeleeuwse ballades, uit echo’s van karavanserai langsheen de zijderoute. Strakke composities worden daarbij afgewisseld met improvisatie.

Aurelie en Tom werkten eerder al regelmatig samen aan albums die dicht tegen wereldmuziek aanleunen. Voor deze nieuwe samenwerking met Michel Massot gaan ze op een jazzy manier op muzikaal avontuur. Stemmingen en tempo wisselen daarbij binnen eenzelfde compositie vele keren af en maken er een spannend muzikaal geheel van.

“Een verbazingwekkend meesterwerk!” (moorsmagazine.com)

Een niet te versmaden concert voor elke fan van traditionele muziek die ver over zijn oevers treedt!

Met Aurélie Dorzée (viool, viola d’amore, trompetviool, spijkerviool, psalterion, stem en compositie), Tom Theuns (mandoline, mandolauoto, gitaar, banjo, stem en compositie) en Michel Massot (trombone, Euphonium, saxhoorn en sousafoon)

Inkom leden € 10 / niet-leden € 13
Reserveer via de reserveerknop

Deuren open om 20u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1603501939nyks@1603501939yet1603501939
http://www.tey.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.