Axl Peleman met Volksliekes op Linkeroever

woensdag 29/01/2014
20:00

Cultuurcafé
Muziek, Amusement & kleinkunst, Uitgaan & evenementen | Share on facebook Share on email Share on twitter

Elke maand kan u in het Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden – met een speciale editie in januari ter gelegenheid van de prijsuitreiking Kunstproject Europark!
Elke maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden.

Deze maand is er een heel bijzondere editie van het Cultuurcafé!

CC Link en het district Antwerpen presenteren namelijk het winnend ontwerp van het Kunstproject Europark. Kunstenaars Adrien Tirtiaux en Lieven Segers zijn in de running. De buurtbewoners stemmen in januari zelf voor het ontwerp dat hun goedkeuring wegdraagt. Dit ontwerp wordt later op het jaar effectief gerealiseerd. Districtsschepen Lieve Stallaert maakt om 19.30 uur bekend welk ontwerp de meeste stemmen haalde.

Daarna trakteert CC Link u op een concert van Axl Peleman, die zijn intussen alom bekende Volksliekes komt brengen.

Begin 2011 verzamelde hij 20 bijna vergeten Antwerpse volksliedjes in een boek met CD, het album dat velen van nu en toen weer liet zingen.

Het succes van dit werk riep om een opvolger: 25 april 2013 verscheen ‘Volksliekes II’ met liedjes over liefde en leed, over tijd en horloges, leurders en vodden, over Napoleon en Antoinette, over spoken en honden en over de gardeville en pensen.

Kunstproject Europark gerealiseerd met steun van LIDL.

 

Pprijs: 5,5 euro
woe 29/01/14

Dienstencentrum Linkeroever
Louis Paul Boonstraat 21, 2050 Antwerpen 5


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.