Ballroom & The Ballroom Orchestra met Elly Aerden en Hanneke Oosterlijnck in de Roma in Antwerpen

vrijdag 16/12/2011
20:00

Ballroom & The Ballroom Orchestra

vr 16 dec: 20u – € 14/12 – dansend

Lady’s & Gentlemen!

Iedereen kan dansen, want stijldans is back en stijldans is hot!

Ballroom neemt je mee voor een magische dansavond in het majestueuze stijlsalon van De Roma. The Ballroom Orchestra, enig in zijn soort, verbindt de melancholie van toen met de hype van nu. Tien klassemuzikanten spelen in tien stijlen dertig songs uit vijftig jaar muziek. Plankenkoorts is overbodig want van 20u tot 21u is er immers dansles. De Belgisch ballroom-kampioenen Ellen en Peter Ekkart lieten al BV’s schitteren op tv en kneden nu ook jullie in no time tot sterren op de dansvloer.

Ballroom staat voor stijl, voor dansen, voor feesten, voor jong en oud, voor charme en glamour maar vooral voor prachtige dansmuziek. Swingen op een jive en passie bij de tango. Spelen bij de chachacha en verleiden met de rumba. Frivool is voor slowfox, up tempo bij de quickstep. De stijl is voor de wals, een samba voor de glans.

Nog adem over? Dj Royal plamuurt de pauze en onze showdemo’s jullie time-outs. En de paso doble? Die mag je zelf freestylen. Ballroom & the Ballroom Orchestra … strictly tempo is our business!

Deuren open: 19u30
Dansles: 20u–21u
The Ballroom Orchestra tot 24u
Dj Royal tot 01u

ELLY AERDEN (BORGERHOUT)(ZANG), HANNEKE OOSTERLIJNCK (ZANG), HENK PRINGELS (ZANG), PIETER BAERT (GRAND PIANO), JOSE LOUIS MANTIELE (BASS/GITAAR), LIEVEN CAMBRÉ (SAXOFOON/ZANG), PETER KOX (TROMPET/ZANG), TIM DAEMEN (TROMBONE/ZANG), CHRYSTER AERTS (DRUM): PETER VAN WOERSEL (PERCUSSIE)

Ballroom is een productie van fluxxus management & events.
http://www.fluxxus.behttp://www.ekkart.com

http://www.deroma.be

Zaal
Turnhoutsebaan 286
B-2140 Borgerhout

Ticketbalie
Turnhoutsebaan 327
B-2140 Borgerhout
Tel.: +32(0)3 292 97 40
Fax: +32(0)3 292 97 51
Online tickets


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.