Balzaal der Gebroken Harten III in De Roma in Borgerhout

donderdag 6/02/2014
20:30

BALZAAL DER GEBROKEN HARTEN III
Met Guido Belcanto, Tine Embrechts, Martinus Wolf & Lieven Demaesschalck
Do 6 februari 2014 • 20u30
Balzaal der gebroken harten III
DE ROMA
ZITTEND
€ 22/20
Driemaal is scheepsrecht…

Na de twee vorige edities in 2008 en 2010, die allebei een ware triomftocht waren, haalt Guido Belcanto het project Balzaal der Gebroken Harten onder het stof vandaan om op te poetsen tot een nieuwe voorstelling. In deze show staat andermaal de wervelende muziek centraal van het Decaporgel, een imposante constructie van de gebroeders Decap uit Herentals. Belcanto zegt: “Werken met de gebroeders Decap is een jongensdroom en een waar privilege. In mijn ogen is Tony Decap een genie, het laatste overgebleven meesterbrein van de orgelbouw. Zijn samenwerking met de wereldberoemde jazzgitarist Pat Metheny zegt genoeg: Tony is een man van wereldformaat, een Belg waar wij heel fier op mogen zijn”.

GUIDO BELCANTO (ZANG); TINE EMBRECHTS (ZANG); MARTINUS WOLF (PIANO, ACCORDEON, TROMPET); LIEVEN DE MAESSCHALCK (GITAAR, PIANO, ACCORDEON); HET MAGISCHE DECAPORGEL O.L.V. TONY DECAP

http://www.guidobelcanto.behttp://www.martinuswolf.co

Meer info

De Roma
Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Reservatie: 03 2929740


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.