Barcelona Gipsy BalKan Orchestra in Beveren

vrijdag 7/10/2016
20:00

De muzikanten van het Barcelona Gipsy BalKan Orchestra komen uit alle hoeken van Europa en hebben één grote passie: Balkanmuziek.

Met een knaller van een concert zetten we samen met hen een fijn feestweekend in. Traditionele én populaire Oost-Europese gipsy, klezmer en andere vergeten stijlen uit verschillende regio’s in Oost-Europa worden in een heel eigen stijl vertolkt. Stevig beïnvloed door Latijns-Amerikaanse melodieën, traditioneel Catalaanse muziek, jazz en rockabilly.

Verwacht u maar aan een levendige show vol soul van deze begeesterde muzikanten. Ze staan erom gekend van elk concert een memorabel feestje te maken. Hun single Djelem Djelem werd intussen meer dan 2 500 000 keer bekeken op internet.

Na het concert volgt nog een gezellig feestje in de foyer. Hapjes en een drankje zijn – mede dankzij Oxfam Wereldwinkel Beveren – inbegrepen. Feest dus gerust mee met ons.

Wanneer
vr 7 oktober – 20u00

Waar
CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info
http://tervesten.beveren.be/muziek/barcelona-gipsy-balkan-orchestra


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.