Bards and Beards in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 5/09/2019
20:15

BARDS AND BEARDS
(Bart Ribbens: zang, bodhran, cajon, bottle, spoons, shakers, Dieter Janssens: zang, accordeon, accordina, Linus de Smet: zang, gitaar en bouzouki,
Tiberius “Tibi” Morariu: flute, thin whistle, low whistle, draailier, mondharp, Bart Ooms: zang, banjo, mandoline) SoLO-CONCERT 20:15 (19:45)

Bards and Beards ontstond twee jaar geleden uit enkele doorwinterde muzikanten die op zoek waren naar de essentie van het muziek maken zonder elektronische toeters en bellen. Bart, Bart en Dieter kenden elkaar reeds van vorige bands en vonden Linus simpelweg via het internet. Een jaar later vervoegde Tibi hen om de band compleet te maken.

De Ierse en Schotse folk die ze op hun repertoire hebben staan, wordt akoestisch gebracht, met speciale aandacht voor de typische, Keltische instrumenten. Ze hebben hun roots in Nijlen en proberen naast de klassieke Ierse songs een greep te doen uit het onbekendere, poëtische werk dat reeds eeuwen meegaat in wat veruit het muzikaalste land in Europa moet zijn. De sfeer van de Ierse pubs komt meteen naar voren in deze songs. Kijk alvast even naar dit filmpje

• vrije bijdrage

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.