Bart Herman in De Roma in Borgerhout

donderdag 10/10/2013
20:30

Nekka presenteert:

BART HERMAN

20 JAAR LATER

Do 10 oktober 2013 • 20u30

Bart Herman

€ 18/16

Nekka vzw wil met dit eerste eigen kleinschalige theaterproject als beginnend productiehuis een ode brengen aan de artiest Bart Herman en zijn complete oeuvre. Zijn hit ‘Ik ga dood aan jou’ ligt nog vers in ieders geheugen, en toch is het lied exact 20 jaar oud. Hoog tijd dus om samen met Bart Herman terug te blikken op een rijke carrière van eigen liedjes, maar ook op teksten en composities voor anderen. Tijdens deze tour-de-chant wordt Bart Herman begeleid door zijn vaste muzikanten en een collega-artiest uit het betere Nederlandstalige lied als verrassingsgast.

BART HERMAN (ZANG); MARTY TOWSEND (GITAAR); BAS BULTEEL (PIANO); ROB ROMMES (DRUMS); HERWIG (BAS); EEN PRODUCTIE VAN NEKKA VZW I.S.M. AJA PRODUCTIONS

Meer info

De Roma
Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Reservatie: 03 2929740

Meer info  


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.