Belcirque in Deurne

donderdag 25/01/2018
20:30

Belcirque staat voor eigen, karaktervolle muziek die zijn inspiratie haalt uit swing, jazz, barbershop, blues, pop, Amerikaanse en Afrikaanse muziek. Ze brengen heerlijke, meerstemmige zang, soms als krachtige a capella, of soms begeleid door contrabas, gitaren, trombone of percussie.
Met hun levendige verhalen,kleurrijke kostuums en spelende mimiek weet de groep het publiek mee te trekken in hun intieme, ietwat absurde wereld. Ze spelen op allerlei grote en kleine festivals in binnen- en buitenland als podiumact of als akoestische straatact. Belcirque kent geen grenzen en trekt ook regelmatig naar het buitenland. Op hun tourschema staan concerten in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zwitserland, Frankrijk en UK.

BELCIRQUE is Ondine Cantineau, Astrid Creve, Julia Emmery, Kris Auman, Marijke Hellemans, Seraina De Block.

Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
Hoe geraak ik hier?

Organisatie
cultuurcentrum Deurne
Links
http://www.ccdeurne.be/nl/event/37002/belcirque


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.