Benefiet Vluchtelingenwerk met concerten in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 21/09/2019
14:30

Lore Adriaenssens wil meewandelen met de Refugee Walk om Vluchtelingenwerk Vlaanderen te steunen. Dat doet ze met 4 vriendinnen. Om op 29/09 deel te mogen nemen aan deze wandelmarathon (40 km), moet er per deelnemer minstens €100 ingezameld worden.

Om dit mogelijk te maken organiseert zij een bescheiden benefietconcertje dat in LO Pétillante doorgaat op zaterdag 21 september! Er zal allerlei muziek aan bod komen: van Chopin over Ludovico Einaudi tot Coldplay… Meerdere muzikanten steunen het initiatief met mini-optredens:

▶ Lore Adriaessens
▶ Annelore Jans en Lore Adriaenssens
▶ Astrid Jans
▶ Marcus Praet
▶ Viktor Meulemans en Lore Adriaenssens

… en misschien zelfs meer!

Uw waardering voor de muziek en het project kunnen jullie uitdrukken door een hartverwarmende vrije bijdrage in de hoed.

Vluchtelingewerk Vlaanderen zet zich in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Als je écht niet naar het concert kan komen, maar dit initiatief graag steunt, kan je dat doen via deze link: refugeewalksteunen.

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.