Benefiet voor CEPPE // concerten & baleynbal in ‘t Ey in Belsele (vanaf 14u)

zondag 23/06/2019
14:00

Een muzikaal evenement ten voordele van een opleidings- en vormingscentrum (Centre d’Entraide Professionel pour la Promotion de l’Enfance) in een volkswijk in Dakar, Senegal. Het is een beroepsschool die vooral technische vaardigheden onderwijst en focust op ‘verloren jongeren’. Via praktijkgerichte opleidingen krijgen jongeren meer kansen op een toekomst met tewerkstelling in de eigen regio.

Deze benefiet is een samenwerking van Wouter Vandenabeele en Muziekclub ‘t Ey en gaat bij goed weer in de openlucht door.

Programma
Ledebirds & Fanteyfare
De Fanteyfare, het huisorkest van Muziekclub ‘t Ey, en de Ledebirds, het genreloze orkest met muzikanten uit Ledeberg en omstreken, slaan de handen in elkaar voor mooie muziekjes!

Tamala
Een zeer organisch tot stand gebracht trio; een ontmoeting tussen mensen.
Mola Syla staat bekend als een van de creatiefste Senegalese zangers. Hij wordt begeleid door de virtuoze koraspeler Bao Sissoko en de immer verrassende en veelzijdige violist Wouter Vandenabeele.

Lies & Jeroen
Dit duo brengt een gevarieerd repertoire, gevuld met bloedmooi gearrangeerde, intieme kleinkunstnummers en poppy folk. Twee stemmen en twee gitaren, meer is soms niet nodig.

Baleynbal met Jeroen Knapen & Wouter Vandenabeele + nog aan te kondigen muzikanten.

Inkom: € 15
Reserveren is niet nodig

Deuren open om 13u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1603274661nyks@1603274661yet1603274661
http://www.tey.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.