Beppe Gambetta & Tony McManus in ‘t Ey in Belsele

zaterdag 20/05/2017
21:00

zaterdag 20 mei – 21u
Twee gitaarvirtuozen die elk op hun beurt al op ons podium te bewonderen waren, en nu samen!

Na gefascineerd te zijn geraakt door de muziek van de grote Amerikaanse meesters op de akoestische gitaar, startte de Italiaanse Beppe Gambetta een vruchtbare carrière, gebaseerd op zijn leven onderweg. Door al de opgedane indrukken kon Beppe zijn eigen gitaarstijl ontwikkelen, een poëtische samensmelting van rootsmuziek langs beide kanten van de oceaan.

Hij concerteerde in heel Noord-Amerika en Europa, en ook in Argentinië en Australië waar hij de Schotse legende Tony McManus ontmoette, die in heel de wereld bekend is als dé gitarist in Keltische muziek, zowel solo als deel van talloze prestigieuze internationale projecten.

Doorheen de jaren hebben Beppe & Tony een mooie artistieke vriendschap opgebouwd die resulteerde in de plaat “Round Trip”. Dat schijfje vormt een cirkel (round trip) tussen Keltische en Mediterraanse melodieën.

Hun samenspel is van een zeer intens niveau, aangedreven door een nooit aflatend spelplezier!

Een voorproefje op Youtube.

Concert in samenwerking met CC Sint-Niklaas


Inkom leden € 10 / niet-leden € 13
Graag reserveren (=kosteloos) via de reserveerknop.

Deuren open om 20u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.