Bewaar wat goed is (flamenco met o.a. Amparo Cortés, Michel Gillain, Abdelkader Zahnoun en Ives Van Mol) in Antwerpen

zaterdag 29/11/2014
20:00

Viering 20-jarig bestaan van Stugalo Flamenco Dansstudio “Studio Garcia Lorca”.

Studio Garcia Lorca vzw werd opgericht door Lea Alvarez in 1993 met als doel de Spaanse cultuur te onderrichten en te tonen. De liefde voor Flamenco is haar grote passie. De school geeft op een aangename manier alle kansen tot ontplooiing van ieders talent, jong en oud.

Van 18 tot 19 uur kan je genieten van een Spaans menu bereid door Rocio Del Valle. Het menu blijft een verrassing. Menu omvat voor- en hoofdgerecht en kost 12 Euro. Te bestellen via Lea Alvarez.

Om 20u00 begint een avondvullend programma met optredens van Amparo Cortés, Michel Gillain, Abdelkader Zahnoun, Rocio Del Valle Martinez, Daisy De Belder, Ives Van Mol. Als slot brengt Ives een vleugje Wannes van de Velde met enkele van zijn plezante liedjes.

Kaarten kosten 8 Euro VVK (via CoSta secretariaat of Lea Alvarez 0474/64.91.26 – 03/225.00.46)
of 10 Euro op de avond zelf.

Prijzen:
Kassa: 10 euro
VVK: 8 euro

Meer info

Locatie:
co Sint-Andries
Sint-Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen

co St-Andries


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.