Bipolar Bows (met Lotte Remmen) in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 12/12/2019
20:15

DO 12/12 BIPOLAR BOWS (FR/BE)
SoLO-CONCERT • 20:15 • vrije bijdrage

De Franse cellospeler van dit duo, die in Slovenië woont, is even in ons land en dat is een prima gelegenheid om hen op de planken van LO Pétillante te zetten. De Frans-Belgische samenwerking Bipolar Bows ontstond uit het studieproject van violiste Lotte Remmen (oa. Strograss & Old Salt) en cellist Toby Kuhn (oa. Old Salt). Het werd veel méér dan dat.

Het startte als een uitdaging om zoveel mogelijk muziekstijlen te ontdekken en hun strijkers-technische trukendoos te vervolledigen. Begin 2019 besloten ze om hun werk naar het podium te brengen. Een mozaïek van klassiek en traditional, jazz en funk, van Balkan tot Appalachians, doorspekt met improvisaties uit de diepste hoeken van hun creatieve zielen. Verwacht aangenaam beluisterbare muzikale acrobatie en een vleugje entertainment van twee uitstekende muzikanten.

Geniet alvast van deze Slängpolska of hun interpretatie van La Varenne. • Bezoek Bipolar Bows zeker ook even op Facebook.

• vrije bijdrage

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.