Blue Maxx (bluegrass) in Zoersel

zaterdag 10/12/2016
16:00

BlueMaxx
is een relatief jonge groep aan het Belgisch folk firmament. De groep groep bestaat uit leden die reeds hun sporen verdiend hebben in andere bands en muziekgenre’s. Hun gemeenschappelijke liefde voor bluegrassmuziek deed hen enkele jaren geleden besluiten om samen een formatie op te richten en met een uitgekiend programma van bluegrass songs en instrumentals te gaan optreden in clubs en op festivals.

BlueMaxx
speelt bluegrass muziek. Deze akoestische muziekvorm is zeer geschikt voor een concert voor een luisterpubliek, maar eveneens als begeleidende muziek op feestjes, recepties en voor ‘tafelconcerten’. Je kan Blue Maxx ook boeken voor een huisconcert.

BlueMaxx
is bijzonder goed in het spelen van mooie instrumentale nummers en in de perfect uitgewerkte harmonieuze samenzang in de gezongen nummers. De muziek klinkt vaak het best wanneer ze volledig akoestisch gebracht wordt, maar een goed versterkingsysteem is beschikbaar wanneer nodig.

10 december 2016 – Kerstmarkt in Zoersel 16:00 u.

Meer info: http://www.bluemaxx.be/agenda.html


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.