Bluemaxx in Lo Pétillante in Broechem (UITGESTELD!)

zaterdag 23/11/2019
20:15

Wegens ziekte van 1 van de bandleden wordt dit verjaardagsfeestje uitgesteld naar latere datum (ergens in 2020). Wij houden jullie op de hoogte!

BLUEMAXX
(Dieter Van Peteghem (zang, gitaar), Luc Van Peteghem (zang, contrabas), Jan Michielsen (zang, mandoline), Gerd Van Loock (banjo), Stefan van Laethem (zang, fiddle))

CONCERT
20:15 (deuren: 19:45)

*
BlueMaxx wordt 10 jaar jong! Een onvervalst bluegrassfeestje, verzorgd door de populaire vingervlugge snarentemmers uit eigen streek!

Vrolijke reeksen noten stijgen op uit het blauwe prairiegras en bezorgen u een energieke avond. Opzwepende nummers worden afgewisseld met bloedmooie en hartverwarmende songs… En wie weet zorgen ze naar aanleiding van hun tiende verjaardag nog wel voor muzikale verrassingen, of enkele vrienden op het podium… Haast u naar LO Pétillante! Gooi nog een blok op het kampvuur en geniet van een avond vol afwisselende Bluegrass-muziek.

Verwacht klassiekers, verrassende bewerkingen van songs die al weleens uit andere genres ontleend worden, een streepje humor, knap gezongen gospel, heel veel vingeracrobatie en prachtig samenklinkende stemmen. Nog nooit van BlueMaxx gehoord? Hier vinden jullie een introductiefilmpje: BlueMaxx in 5 minutes! Voor meer info over de groep: http://www.bluemaxx.be.

  • De plaatsen voor het feestje zijn beperkt, dus vooraf inschrijven is nodig. Email snel naar eb.xx1600417380ameul1600417380b@ofn1600417380i1600417380 en reserveer je plaatsen op de gastenlijst. Kan je er uiteindelijk toch niet bij zijn? Annuleer dan tijdig je reservatie, dan kunnen we iemand van de wachtlijst blij maken. Prijs? Dat mag u zelf bepalen, want we gaan rond met de hoed voor uw gewaardeerde vrije bijdrage…

• vrije bijdrage

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.