Bluemaxx in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 6/10/2016
20:15

Dieter Van Peteghem (zang, Banjo), Luc Van Peteghem (zang, contrabas), Jan Michielsen (zang, mandoline), Marc Holsteyn (zang, gitaar), Stefan van Laethem (zang, fiddle)

SoLO CONCERT                20:15     (deuren: 19:45)

Deze bluegrassjongens met roots in o.a. Oelegem, stonden lang geleden al eens op de planken van LO Pétillante. Na de cd-release hebben ze hun repertoire nog verder uitgebreid en verfijnd, met onder andere een streepje knap gezongen gospel en een aantal nummers waarvan ik helemaal niet wist dat ze zoveel bluegrass in zich hadden. Voeg aan dat alles nog een extra violist met een prachtige basstem toe, en het is werkelijk de hoogste tijd om hen nog eens terug te vragen voor een heus luisterconcert. Verwacht klassiekers, verrassende bewerkingen, een streepje humor, heel veel vingeracrobatie en prachtig samenklinkende stemmen.

Op de meest recente editie van het Bluegrass-festival in Oelegem mochten ze sfeervol openen met tal van extra muzikale gasten, maar hun muziek komt net zo goed – en zelfs nog beter – tot zijn recht met een luisterpubliek. Proef hier al even voor! Voor meer info over de groep: http://www.bluemaxx.be. • vrije bijdrage!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.