Bistrot Brasens (14u) en De Kastaars (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 23/09/2017
14:00

Za. 23 september van 14 tot 16 uur optreden van Bistro Brassens

Rendez-vous avec Brassens …

(vrije bijdrage)

Bistrot Brassens is de huiskamerversie van Brasserie Croque-Notes.
Jo Vermeulen (gitaar & zang) en Kris Van Daele (contrabas) brengen klassiekers en onbekende juweeltjes uit het repertoire van Georges Brassens, de vader van het Franse chanson. Een gezellige namiddag – met wat toelichting over nummers en leven van Brassens. Vanmiddag laten ze u ook (in avant-première) al eens proeven van hun nieuwe programma’s ‘Les amis de Georges’ (over de vrienden en de vriendschap) en ‘Sa mauvaise réputation’ (de verboden nummers) – met enkele pikante chansons die ze voor het eerst (durven) zingen. Voor de kenners of de fans van Brassens – de heren van Bistrot Brassens zingen graag uw favoriete nummer …
Meer info op http://www.brasserie-croquenotes.be

Za. 23 september vanaf 20 uur optreden van de groep DE KASTAARS

(vrije bijdrage)

Eige liekes oep z’n Antwaarps
De Kastaars is een plezierig muziek duo en brengen overwegend humoristische teksten afgewisseld met serieuze, soms ook pakkende liedjes.
Meezingers en interactie met het publiek zorgen voor een losse sfeer en amusement.


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.