Bram Weijters en Chad McCullough Quartet in Lo Pétillante in Broechem (om 14u30)

zondag 26/03/2017
14:30

(Bram Weijters (B): piano, Chad McCullough (US): trompet, Piet Verbist (B): bas, Lionel Beuvens (B): percussie)

CONCERT 14:30 (deuren: 14:00)
10€ (VVK), 12,50€ (inkom)

Belgisch-Amerikaans topkwartet.
We zagen Bram Weijters het publiek moeiteloos inpakken op het Sterk Onversterkt festival. Puur genieten, en dat zowel voor muzikanten als publiek. Dit Internationale topkwartet wordt geleid door twee rasechte talenten van beide kanten van de oceaan: de Belgische pianist Bram Weijters, en de Amerikaanse trompettist Chad McCullough.
In de band’s zevenjarige bestaan hebben ze niet alleen geslaagde tournees in België, de Verenigde Staten en Rusland achter de rug, ze brachten ook drie goed ontvangen albums uit. Op hun meest recente album ‘Abstract Quantities’ is te horen dat hun kenmerkende combinatie van lyriek, melancholie, intens samenspel en onweerstaanbare swing door de jaren heen enkel nóg gegroeid is …
Meer info: http://www.cmbwquartet.com

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.