Brasserie Croque-Note (hommage aan Brassens) in de Rataplan in Borgerhout

zaterdag 29/10/2011
20:00

Za 29/10 • 20.00 U • € 10/8 Tickets

Dertig jaar geleden overleed Georges Brassens – maar zijn repertoire blijft overeind als een huis. Hij bezingt de liefde, de vriendschap, de hypocrisie, de samenleving en de pikante dingen des levens. Brassens stond bekend als een vriendelijk rebel, altijd monkelend over wat we ‘het gezag’ kunnen noemen … Hij hield van het gezelschap van vrienden, straatmuzikanten (les croque-notes) en de minder gefortuneerde medemens. Een tedere anarchist …

Brasserie Croque-Notes brengt de muziek van Brassens weer tot leven en laat u kennis maken met zowel klassiekers als onbekende juweeltjes.

“Puis je l’écoutais, le soir. C’ était inexplicable : on reçoit une douche de beauté, de bonheur, de rires, de larmes, une douche de vie et de don de soi.” (Juliette Gréco)

JO VERMEULEN(BORGERHOUT) (ZANG, GITAAR); VEERLE VERHULST (VIOOL); IMANOL MITXELENA (GITAAR EN ZANG); KRIS VAN DAELE (CONTRABAS) – http://WWW.BRASSERIE-CROQUENOTES.BE

Rataplan
Wijnegemstraat 27
2140 Borgerhout
http://www.rataplanvzw.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.