Brasserie Croque-Notes (14u30) en StripZ (20u) in Café Rood-Wit in Berchem (om 15u)

zaterdag 7/12/2019
14:30

za 7/12/19: 14.30-16.30: Brasserie Croque: Notes Rendez-vous avec Brassins
za 7/12/19: 20.00-22.00: StripZ: Pop, rock

Rendez-vous avec Brassens …
Tien jaar geleden speelde Brasserie Croque-Notes haar eerste concert – in Café Roodwit! Sindsdien trokken ze het land rond en breidden ze stelselmatig hun repertoire uit. Vanmiddag vieren ze feest – met verjaardagstaart! Ze brengen hun allereerste concert opnieuw, aangevuld met een nieuwe mix van klassiekers en onbekende juweeltjes uit het repertoire van tonton Georges.

Een ontspannende namiddag – en u hoeft zelfs geen Frans te kennen: ze vertellen over nummers en leven van Brassens, en de muziek spreekt voor zich. Voor oudere generaties een zalige herinnering, voor de jongere een verrassende kennismaking. En de chansons blijven fris en actueel … Brassens bezingt de liefde, de vriendschap, de hypocrisie, de samenleving & de pikante dingen des levens. Een tedere anarchist met een visie op de wereld.

Brasserie Croque-Notes bestaat uit:

Jo Vermeulen (zang & gitaar), Veerle Verhulst (viool), Jan Moonen (gitaar), Kris Van Daele (bas), Tom Meeuws (percussie). http://www.brasserie-croquenotes.be


Het Antwerpse StripZ is een vaste waarde in de Vlaamse podiumcafé’s.
De band is half Vlaams & half Nederlands. Dat maakt hun pop/rock geluid nét iets anders.
Ze brengen aanstekelijke Nederlandstalige muziek, enkel eigen nummers en teksten.
Met:

• Steven Albers – Gitaar, Stem
• Ronald Renne – Drum
• Jo Meers – Bas
• Hilde Feyfer – Stem

 


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.