Brasserie Croque Notes in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 19/01/2019
20:15

BRASSERIE CROQUE-NOTES

Jo Vermeulen (zang en gitaar), Veerle Verhulst (viool), Kris Van Daele (contrabas), Jan Moonen (gitaar), Tom Meeuws (percussie)

CONCERT
20:15 (deuren: 19:45)
10€ (VVK)
12,50€ (kassa)
GEORGES BRASSENS: SA MAUVAISE RÉPUTATION…

Na twee jaar komen ze nog een keer naar Lo Pétillante! We kozen voor het gloednieuwe programma “Sa mauvaise réputation…” – Het mag al eens minder braaf zijn.

Het repertoire van Georges Brassens blijft onuitputtelijk. Nogal wat van zijn nummers waren ooit verboden – om politieke, religieuze of erotische redenen. Het zijn vaak ballades die voor sommige oren te anarchistisch, te godslasterend of te pornografisch klonken. Verboden op de radio, verboden in het parochiehuis, verboden onder dictaturen.
Brasserie Croques-Notes verlegt deze avond z’n eigen grenzen met een aantal chansons die ze voor het eerst (durven) zingen. Sommigen werden ware klassiekers, andere werden gekoesterd door fijnproevers. En altijd is er die licht ironische ondertoon. De vorige edities werden druk bijgewoond, dus bestel tijdig uw tickets!

Meer info? http://www.brasserie-croquenotes.be

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.