Brasserie Croques Notes De Rataplan in Borgerhout

vrijdag 25/10/2013
20:00

BRASSERIE CROQUE-NOTES ZINGT BRASSENS

Vr 25/10 • 20.00 U • € 10/8 Tickets

Elle est à toi, cette chanson – Twee jaar geleden kwam Brasserie Croque-Notes een eerste keer langs bij Rataplan. Sindsdien bleven ze het repertoire van Georges Brassens verder exploreren: een goudmijn van meer dan honderd heerlijke chansons. Over de liefde, de vriendschap, de hypocrisie, de maatschappij, de oorlog, de vrede – en de pikante dingen des levens. Jazzy, swingend en melodieus. In dit vernieuwde programma komen muziek en teksten van Brassens weer tot leven, met zowel klassiekers als onbekende juweeltjes van deze tedere anarchist.

“Puis je l’écoutais, le soir. C’était inexplicable: on reçoit une douche de beauté, de bonheur, de rires, de larmes, une douche de vie et de don de soi.” (Juliette Gréco)

Meer info

Wijnegemstraat 27 – 2140 Borgerhout
Ticketbalie: + 32 (0) 3 292 97 40
http://www.rataplanvzw.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.