Brisk in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 3/10/2019
20:15

BRISK
(Gunnar Van Hove: Flute; Naomi Vercauteren: Fiddle; Jeroen Knapen: Guitar, Vocals; Wim Moons: Bodhran, Vocals)

SoLO-CONCERT
20:15 (19:45)

Niet te missen! Tintelend en levendig. Meeslepend en opzwepend… Wat zijn we blij dat ze eindelijk langskomen! Brisk is een kwartet van gevestigde waarden, dat focust op Angelsaksische en Bretoense muziek. Niet verwonderlijk als je weet dat Gunnar Van Hove (fluit & whistles) en Jeroen Knapen (gitaar, zang) deel uitmaken van de groep. Zij speelden enkele jaren geleden als DAOU op de podia van Zilleghem Folk, M’eire Morough, ’t Ey… Bezoekers van LO Pétillante kennen Jeroen vast nog van het Nederlandstalige duo “Lies en Jeroen”.

Als fluitist in Moragh leerde Gunnar de immersympathieke Wim Moons kennen. Ruim 20 jaar is Wim gesetteld in de inlandse Keltische wereld. Als zanger en bodhranspeler stond hij al met diverse bands op binnen- en buitenlandse podia.

Naomi Vercauteren is specialiste in de Ierse fiddlemuziek en maakt het plaatje helemaal compleet. Zij studeerde af op het conservatorium met een eindproject over het booggebruik in de Ierse folkmuziek. Ze brengt niet alleen charme maar ook vioolwerk van de bovenste plank.
Video: Song For The Smallpipes – Soundcheck Merodefestival – Publieksopname Fair Trade Borsbeek.

Deze band brengt een brok energieke muziek! Lively & quick, sharp & stimulating! Het klinkt gewoon Brisk!

• vrije bijdrage

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.