Bruno Deneckere en Nils de Caster in Den Hopsack in Antwerpen

woensdag 27/04/2016
21:00

JOKKE SCHREURS NODIGT UIT: BRUNO DENECKERE & NILS DE CASTER
woensdag, 27 april, 2016 – 21:00
Componist/gitarist Jokke Schreurs speel

t maandelijks met gastmuzikanten of nodigt andere muzikanten uit voor een concert.
Deze avond spelen voor u Bruno Deneckere en Nils De Caster. Deze ‘spitsen’ zet je niet op de bank ! Net zoals je voor bepaalde spelers naar het voetbal gaat,
zo ga je ook voor hen naar het theater.

Bruno Deneckere en Nils De Caster leerden elkaar kennen bij de legendarische Pink Flowers, ruim 25 jaar geleden. Sindsdien speelden ze samen in verschillende projecten en hebben ze anno 2014 een heus live-album opgenomen.

Nils (vooral bekend als enige muzikant die zowel in de theatervoorstelling als de film meedeed van ‘The Broken Circle Breakdown’) speelt viool, mandoline en lapsteel, heeft een prachtige tweede stem en een bijzonder gevoel voor humor.

Zanger/gitarist Bruno Deneckere treedt geregeld op met de Britse topmuzikant Brendon Croker (o.m. The Notting Hillbillies met Mark Knopfler) e.v.a. grootheden.

Samen kneden ze de humor van de folkmuziek, de tristesse van de country en de improvisatie van de blues tot sterke teksten en pakkende melodieën.

http://users.telenet.be/brunodeneckere/
http://www.nilsdecaster.net/


Vrije bijdrage

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.