Buurman in De Roma in Borgerhout

donderdag 23/10/2014
20:30

BUURMAN
IN DE NAAM VAN DE VADER, DE ZOON EN DE KLEINZOON
cd-voorstelling
Do 23 oktober 2014 • 20u30
Buurman
DE ROMA
ZITTEND
VVK € 16/14 (KASSA + € 2)

Het idee van de nieuwe plaat, de nieuwe show zit in een doos. Een doos die Buurmanfrontman Geert Verdickt een paar maanden geleden van zijn vader kreeg: een doos vol foto’s, brieven en documenten van zijn grootvader. Marc Fraine was zijn artiestennaam. In het Antwerpen van de jaren 30 en 40 speelde grootvader Verdickt piano, accordeon en orgel in hotels, in de opera, en in toenmalige cinema’s bij stomme films. Door fantasie geprikkeld, graaft kleinzoon Geert in opa’s verleden en komt hij uit bij mooie verhalen: persoonlijk, maar ook universeel. Deze verhalen vormen de basis voor het album dat in het najaar van 2014 uitkomt. Tijdens de voorstelling krijgt je een verhaal over toen, maar vooral over nu, met gloednieuwe nummers, aangevuld met Buurmanklassiekers die je ongetwijfeld bekend in de oren zullen klinken.

GEERT VERDICKT (ZANG, GITAAR, PIANO, MONDHARMONCIA, THEREMIN); STIJN GEVAERT (GITAAR, UKELELE, MANDOLINE, LOOPSTATION, BAS, DRUMS, TOETSEN, BACKINGS); KOEN RENDERS (TOETSEN, BACKINGS, GITAAR, BAS, SCAPES, LOOPSTATION, DRUMS)

http://www.buurman.be

Meer info

Waar
De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout

Reserveren
03 2929740

Contact

03 2929750

Links
http://www.deroma.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.