Canto Antico + Deya in ‘t Ey in Belsele (om 16u)

zondag 23/04/2017
16:00

Normaal vond op deze dag het eerste zomerfolkfestival van het jaar plaats,”Folk in ‘t Gruun” te Schoten. Jammer genoeg was vorig jaar de (voorlopig?) laatste editie. Vanwege de warme herinneringen aan dit mooi initiatief en om dit zwarte gat een beetje op te vullen organiseren we een gratis (voor leden van Muziekclub ‘t Ey) namiddagBaleynbal!

Rechtstreeks afkomstig uit de plattelandsgemeenschappen rond de vulkaan Vesuvius zakt het internationaal zeer gewaardeerde Canto Antico uit Zuid-Italië af naar onze muziekclub om opzwepende dansmuziek te spelen.

Het zuiden betekent muziek, ziel en leven dat onverminderd groeit en verandert zoals een onstopbaar ritme. Canto Antico toont dit graag aan met hun culturele diversiteit en aandacht voor het heden en verleden. Hun muziek is een eerbetoon aan hun tradities.

De groep bestaat uit Francesca Di Ieso (handtrommel, zang en dans) en Armando Illario (accordeon, zang en muzikale leiding). Hun samenwerking met een van de belangrijkste zangers van Salento, Annacinzia Villani, resulteerde in de avontuurlijke cd “Trad Beat” (2015).

Sinds hun ontstaan in 2000 traden ze onder meer op in Italië, Europa, tot zelfs Amerika.
En nu speelt deze opwindende groep bij ons ten dans!

In hun voorprogramma speelt Deya, de vernieuwde samenwerking van het duo Goossens – Clerbout.

En om onze leden te bedanken: dit concert is voor hen gratis!
Wie nog geen lid is: ‘t is zeker de moeite om onze muziekclub te steunen. Wordt lid in april, kom naar dit voor jou dan gratis concert, kom vervolgens nog twee keer naar een concert en je investering is al terugbetaald!

​Inkom leden € 0 / niet-leden € 7 (Reservatie is niet nodig)

Deuren open om 15u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1606977899nyks@1606977899yet1606977899
http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.