Carminho (Pt) in Beveren

donderdag 10/10/2019
20:00

In Portugal haalt ze platinastatus, in Brazilië veroorzaakt ze sensatie en ook in de rest van de wereld wordt ze erkend als de nieuwe ster van de fado. Zangeres Carminho vertolkt het weemoedige Portugese levenslied op authentieke wijze.

Al op jonge leeftijd veroverde Maria do Carmo de Carvalho (°1984), dochter van de beroemde fadista Teresa Siqueira, de bekendste fadohuizen met haar wonderbaarlijk doorleefde zang. Carminho bracht tot nu toe vier albums uit. Haar vijfde en meest persoonlijke studioalbum wordt de komende maanden opgenomen en staat centraal in haar nieuwe tournee.

Wanneer
do 10 oktober – 20u00

Waar
Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info
https://www.tervesten.be/muziek/carminho-pt

Met: Carminho (zang), Luis Guerreiro (Portugese gitaar), Flávio Cardoso (klassieke gitaar), José Marino Freitas (basgitaar), Ivo Costa (percussie)


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.