CD -Lancering Pé & De Medeklinkers “Tussen het Bos en de Bomen”

zaterdag 9/04/2016
20:00

Op zaterdag 9 april stellen Pé & De Medeklinkers, een nieuw project rond songwriter Peter ‘Pé’ Gubbels, hun debuutplaat ‘Het Bos en de Bomen’ voor in zaal ’t Appeltje (Antwerpen).

Pé & De Medeklinkers
Kind van de flower-power generatie, muzikaal opgevoed met een breed gamma van genres. Leerde zichzelf gitaar spelen aan de hand van Nonkel Bob en Leonard Cohen. Stak enorm veel op gedurende zijn 5 jaar als busker in Antwerpen en schaafde zijn muzikale kennis daarna bij met een cursus notenleer en samenspel.

De samenwerking met Confituur All Stars, een improvisatieband zonder gelijke die te zien was op o.a. Mano Mundo, OLT / Rivierenhof en Cactus Club, leidde tot vriendschap met bassist/zanger Steven Van Gool (zie o.a. Wawadadakwa en El Tattoo Del Tigre). Samen startten ze het project Tzen MARLEY’kes op, een reggae coverband met een twist – de nummers worden gezongen in het Antwerps.

Pé & De Medeklinkers is het eerste soloproject van deze singer-songwriter, Nederlandstalig en eigenzinnig. Of ook wel: “met oog voor muzikale parels die het oor van de grote massa tot nu toe zijn voorbijgeschoten, plus eigen teksten, geschoeid op de nodige linguïstieke rijpheid en verrijkt met een vleugje poëzie.”

‘Het Bos en de Bomen’ bestaat uit liedjes over liefde, verlies, passie, verlangen, dromen, mijmeringen, melancholie… Liedjes waar je stil van wordt. En dat is ook wel eens fijn.

Pé & De Medeklinkers zijn:
Pé Gubbels
Steven Van Gool
Jan Bellemans (die ook instond voor de productie van de plaat)
Leo Lesire
Danielle Negri
Marc van Mieghem

CD-voorstelling
Zaterdag 9 april, om 20 uur
Het Appeltje
Lange Nieuwstraat 81
2000 Antwerpen


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.