Ceasar’s Nose in ‘t Ey in Belsele

donderdag 10/11/2016
21:00

Ceasar’s nose verwijst naar de Britse militaire begraafplaats ‘Welsh Cemetery’ in Boezinge (bij Ieper). Het is een symbolische plek waar gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog een laatste rustplaats hebben gevonden.
Ceasar’s Nose benadert het thema van ‘De Groote Oorlog’ op een muzikale manier en brengt de muzikale periode van 1890 tot 1930 tot leven. Muzikaal gezien markeert WO1 de werkelijke start van de twintigste eeuw. Onze traditionele muziek evolueerde naar chanson, music-hall en variété, verspreid vanuit de muziekhoofdsteden Parijs en Londen. Van over de grote oceaan maakte Europa ook kennis met de Jazz, een nieuw populaire.
De muziek wordt gebracht door Mieke Laureys (zang), Gisela Cammaert (viool), Filip Vermeert (gitaar en banjo), Hans Quaghebeur (accordeon, ukelele), Jean Van Lint (contrabas en zang).

Inkom leden € 7 / niet-leden € 9
Deuren open om 20u

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.