Celtic Woman in de Koningin Elisabethzaal

2 augustus 2011

Celtic Woman is terug met een nieuwe live show ! De wereldwijde fanbase van de schitterende vocalisten en hun verbluffende violist groeit dag na dag aan. Ook critici beschrijven Celtic Woman als een betoverende concertervaring. De TV special ‘Celtic Woman – Songs from the Heart’, die werd gefilmd aan het Ierse Powerscourt House and Gardens, lokte massa’s kijkers en bezorgde hen een Emmy-nominatie.
De nieuwe tour wordt de grootste productie tot dusver. Celtic Woman treedt op met een zeskoppige band en het Aontas koor. Samen brengen ze herwerkte versies van traditionele Ierse nummers, tijdloze klassiekers en hedendaagse hits. Als voorsmaakje een greep uit het aanbod: Jimmy Webb’s “The Moon’s a Harsh Mistress,” Billy Joel’s “Goodnight My Angel,” Andrew Lloyd Weber’s “Pie Jesu,” “Amazing Grace,” het Ierse “My Lagan Love” en nieuwkomer “Níl Sé’n Lá.”
In vijf jaar tijd heeft dit unieke vrouwencollectief de weg naar het succes gevonden zonder hulp van radio of video airplay. Dat maakt van hen een unicum met 6 miljoen verkochte CD’s en DVD’s, 3 gouden en platinum albums, en meer dan 1,2 miljoen verkochte concerttickets. In juni zal het nieuwe album ‘Songs From the Heart’ ook bij ons verkrijgbaar zijn, maar om het wachten makkelijker te maken, kondigt Celtic Woman al een stop in Antwerpen aan op 22 september in de Koningin Elisabethzaal! Een mooie concertavond voor de hele familie!

Organisator: Live Nation

Tickets & info: Dé Ticketlijn 0900 00311

Meer info: Zalen van de Zoo