Celtic Woman in de Stadsschouwburg in Antwerpen

zondag 15/02/2015

The Emerald Tour

Het Ierse muziekfenomeen Celtic Woman weet sinds zijn debuut in 2005 een breed publiek aan te spreken met inspirerende muziek die bestaat uit Ierse klassiekers, hedendaagse covers en originele composities. De unieke sound van de band is een ode aan het rijke Ierse muzikale erfgoed en is een perfecte mix van traditie en het meer moderne werk. Celtic Woman heeft hiermee een trouwe en steeds groter wordende schare fans opgebouwd. Dat blijkt uit bijna een decennium aan uitverkochte concerten en meer dan 3 miljoen verkochte tickets over de hele wereld! Ieder live-optreden is telkens opnieuw een betoverende ervaring. Zowel publiek als muziekcritici zijn het daarover eens.

De Belgische fans konden hier de voorbije jaren al van getuigen, met concerten in o.a. de Lotto Arena in Antwerpen en het Ethias Theater in Hasselt. Naar aanleiding van hun nieuwste album ‘Emerald: Musical Gems’, dat trouwens debuteerde op nummer 1 in de Billboards World Music Charts, doet Celtic Woman ook in 2014 ons land aan. Geniet mee van heerlijke, pure stemmen, betoverende choreografieën en indrukwekkende showelementen op donderdag 20 november in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Kaarten kosten 54 en 64 euro.

http://www.stadsschouwburg-antwerpen.be/nl/kalender/2014-2015/celtic-woman


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.