Celtic Woman in Deurne

dinsdag 12/06/2012
20:00

Celtic Woman, eerder dit jaar nog in een uitverkochte Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, kondigt een nieuw Belgisch concert aan! Op 12 juni staat het bekendste vrouwelijke kwartet van Ierland in de Lotto Arena. Ze stellen er dan live hun nieuwe album ‘Believe’, dat uitkomt op 24 januari, voor.

De fanbase van deze schitterende vocalistes en hun verbluffende violiste groeit elke dag aan. Overal ter wereld beroeren ze velen met hun betoverende concerten.
De komende tournee van Celtic Woman wordt hun grootste productie tot dusver. Celtic Woman toert bovendien met een indrukwekkend gezelschap! Koorzangers, muzikanten en Keltische dansers, ze maken allemaal deel uit van ‘Believe’. Samen brengen ze traditionele Ierse nummers (‘The Water Is Wide’, ‘Green Grow The Rushes’), tijdloze klassiekers (‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Tears In Heaven’) en enkele herwerkte hedendaagse hits.

Celtic Woman heeft in amper vijf jaar tijd de weg naar het grote succes gevonden. Wat opvalt is dat ze dit zonder noemenswaardige radio- of video-airplay realiseren. Dat maakt van hen een unicum. Intussen heeft het viertal al 6 miljoen cd’s en dvd’s verkocht. Dat is ook goed voor 10 gouden en platina-albums en meer dan 2 miljoen verkochte concerttickets wereldwijd. Hun recentste show ‘Songs From The Heart’ werd geloofd als zijnde een magisch spektakel.

Op 12 juni brengen ze ons nog meer muzikale én authentieke pracht en praal. In de Lotto Arena zal Celtic Woman helemaal tot zijn recht komen!

Kaarten kosten 54, 59 en 64 euro, inclusief servicekosten.

Arenahal; Arenaplein, 1; 2100 Deurne

Meer info

 


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.