Cluricauns in Wuustwezel

zaterdag 19/12/2009
20:30

De Cluricauns bestaan 10 jaar. De groep liet zich in de begindagen graag inspireren door groepen als The Levellers en The Waterboys. Hoewel echo’s van die voorbeelden nog steeds doorklinken heeft de groep ontegensprekelijk een eigen geluid ontwikkeld. Ze hebben een patent op vrolijke melodieuze songs. In hun arrangementen zitten duidelijke folkinvloeden door het gebruik van traditionele instrumenten als accordeon, doedelzak en whistles maar ook rock- en jazzinvloeden zijn nooit veraf. Na ruim 10 jaar optreden in binnen- en buitenland zijn de Cluricauns uitgegroeid tot een solide podiumband. Niet alleen op CD maar ook live is een Cluricauns- optreden een belevenis!

Op zaterdag 19 december spelen ze in CC De Kadans in Wuustwezel (Achter d’Hoven). Het is een benefietoptreden tvv straatjongeren in Congo.

Inkom + 2 gratis consumpties: 10,- Euro

Aanvang: 20.30 u

Contact

Tickets zijn te koop via e-mail () of bij dagbladhandel De Griffel.

Cluricauns in Wuustwezel


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.