Winand (boekvoorstelling en optreden) in Café Rood-Wit in Berchem (om 20u)

zaterdag 10/02/2018
14:00

za 10/2/18 14.00-16.00: Boekvoorstelling Winand Antwaarps Rijmwoordenboek, Antw. Liedjes

Glenn Pellis Stelt eerst het “Antwaarps Rijmwoordenboek voor gevolgd door een solo-optreden van Winand
Halverwege de jaren 80 begon Winand Van den Bergh (Antwerpen, 06/06/1966) onder impuls van Wannes en Ed Kooyman Antwerpse liedjes te spelen.

Halverwege de jaren 80 begon Winand Van den Bergh (Antwerpen, 06/06/1966) onder impuls van Wannes en Ed Kooyman Antwerpse liedjes te spelen. Samen met accordeonist Paul Vanduren speelden zij Antwerpse luisterliedjes. Omdat z’n voornaam origineel genoeg was, werd er niet naar een groepsnaam gezocht, maar gewoon opgetreden onder de naam WINAND.

1 singeltje is hieruit geboren “De Vrijdagsemart/Antwerpen, ik mis oe zo” werd in eigen beheer uitgegeven.

Een verhuis naar het verre Limburg zorgde ervoor dat Winand de gitaar opzij had gelegd tot hij voor de herdenkingsavond van Serge en Rita op 13 maart 2015 door de organisatoren terug opgevist werd.

Onder impuls van Glenn Pellis heeft Winand sindsdien regelmatig opgetreden.Er wordt gewerkt aan nieuw materiaal zodat Winand na een lange pauze er binnenkort weer zal staan.


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.