Com Que Voz – Portugal in Beveren

zaterdag 28/01/2012
20:00

Een eerbetoon aan de grote stemmen van de Portugese fado. Drie jonge virtuoze artiesten brengen hulde aan de belangrijkste fadostemmen aller tijden zoals Amália Rodrigues, Alfredo Marceneiro en Maria da Fé. i.s.m. Toernee Mondial

Waar CC Ter Vesten
Gravenplein 2, 9120 Beveren-Waas

Wanneer za 28/01/12 om 20:00

Meer data en locaties

Prijs € 13.00 (€ 12 (+55, groep) en € 10 (waccobon, abo, -26))
Reserveren tel: 03 750 10 00
Links
Uitgebreide infotekst Een eerbetoon aan de grote stemmen van de Portugese fado. Drie jonge virtuoze artiesten brengen hulde aan de belangrijkste fadostemmen aller tijden zoals Amália Rodrigues, Alfredo Marceneiro en Maria da Fé. Voor dit concert nodigt de jonge, getalenteerde Portugese gitarist Ricardo Parreira twee vrienden uit om het eerbetoon kracht bij te zetten. Het repertoire van dit concert is gebaseerd op themas van het album Com que Voz (1970) van Amália Rodrigues dat dient als referentie voor de hele fadogeschiedenis. Een onvergetelijke en emotionele hommage vol Portugese weemoed.
i.s.m. Toernee Mondial
met: Ricardo Parreira, Marco Oliveira, Micaela Vaz

|




Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.