Coope, Boyes & Simpson (afscheidsconcert) in ‘t Ey in Belsele (om 16u)

zondag 1/10/2017
16:00

Coope, Boyes & Simpson // afscheidsconcert in kerk van Belsele
zondag 1 oktober – 16u
Dit ongeëvenaard en sympathiek Brits a capella trio moeten we misschien niet echt meer voorstellen bij onze bezoekers. Barrie Coope, Jim Boyes & Lester Simpson hebben immers een intense band met België en onze muziekclub opgebouwd.

Hun warme, heldere en sonore stemmen zorgen bovendien altijd voor een begeesterend concert. Of het nu de échte Engelse traditionals zijn of eigen songs, je wordt voor je aandachtige aanwezigheid beloond en gaat met een warm gevoel na het concert naar huis.

Dit concert is trouwens een van de laatste kansen om hen live aan het werk te zien, want na een carrière van bijna 25 jaar houden ze ermee op. Hun tiende en recentste album, Coda, werd door The Guardian omschreven als “een glorieus werkstuk waarbij een perfecte balans te horen is tussen harmonie, teksten en emotie.” Volgens vooraanstaand Brits muziekblad fRoots nemen “deze fantastische verhalenvertellers je mee langs zwevende zeemansritmes, folky songs en countrystyle walsen.”

Ze gaan hun carrière vieren met een uitgebreid overzicht van hun oeuvre in de mooie en gezellige Sint-Andreas en Ghislenuskerk van Belsele.

Dit concert is georganiseerd i.s.m. het CC van Sint-Niklaas.


Inkom leden € 12 / niet-leden € 15
Graag reserveren (=kosteloos) via de reserveerknop.

Deuren open om 15u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1606340777nyks@1606340777yet1606340777
http://www.tey.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.