Cosin bij Ripspiqué in Lier

donderdag 28/03/2019
20:30

Cozin is een popfolk band uit Gent met een herkenbare akoestische sound, catchy melodieën en meerstemmige vocals. Singer-songwriter Dorien Staljanssens begeleidt zichzelf op piano en gitaar en wordt vergezeld door de contrabas van Muriel Boulanger en de viool van Anne Van Steenwinkel. In het voorjaar 2017 brachten ze hun debuutalbum ‘Burst’ uit; “Een prachtig album waarbij het gevoel voor experiment à la Björk gemengd wordt met de meerstemmigheid à la Laïs en de liefde voor sierlijke pianoballades zoals Tori Amos”. Met hun debuutalbum onder de arm kan je hen nu bewonderen in vol ornaat!

Dorien Staljanssens (zang, piano en gitaar)
Anne Van Steenwinkel (zang en viool)
Muriel Boulanger (zang en contrabas)


Aanvang van het concert: 20:30u
Tickets: 12 euro
Bestel tickets

Rispique – Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier
Meer info:  eb.eu1600827921qipsp1600827921ir@of1600827921ni1600827921
Alle info op: http://www.ripspique.be

Nieuwe locatie: Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
Zie praktische info.


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.