Cultuurstraten met Le Trio Perdu in Wilrijk

zaterdag 18/09/2010
17:00

Cultuurstraten zijn straatfeesten, voor en door buren, waarbij bewonersgroepen, met de steun van plaatselijke cultuurcentra, voor een extra culturele invulling zorgen. Deze invulling kan erg verscheiden zijn – ze hangt immers af van de voorkeuren van de straatbewoners! Op het programma staan: circusacts, workshops, muziek optredens, straattheater, poëzie,…

Zaterdag 18 september – Cederlaan
Salsa initiatie – 15 uur

Salsadansen brengt mensen in beweging. Deelnemers leren improviseren, creatief en dynamisch te zijn en maken kennis met een andere cultuur. Je kunt het vergelijken met een volledige sportieve workout: alle spieren worden geactiveerd door een intens dynamische en progressieve training.

Trio Perdu – 17 uur

Le Trio Perdu speelt niet alleen Swing-Jazz of Klezmer. We vullen deze middag met een gevarieerd programma. De rode draad is steeds akoestische Europese muziek: Swing-Jazz, Klezmer, Tziganne, Irish Folk en soms zelfs Amerikaanse Blues-Grass. We passen ons aanbod aan de vraag aan, maar ook aan onze goesting van het moment, de goesting van het publiek en de goesting van onze instrumenten. Muziek is geen exacte wetenschap!

http://www.letrioperdu.net

De cultuurcentra en Opsinjoren zorgen dus voor het programma, de straatbewoners zelf voor het eten, de drankjes, de sfeer, afin quoi.

Cultuurstraten zijn een fijne samenwerking tussen Opsinjoren, district Wilrijk en cc De Kern

Meer info: CC De Kern


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.